Wie komt me gezelschap houden?

Hoi, ik ben Floor

  • Ik zoek een: Man
  • Relatiestatus: Vraag mij!
  • Ik woon in: Lelystad
  • leeftijd: 25

Vind je mij leuk?

Voeg me dan toe aan je favorietenlijst!

Voeg me toe!

Ik zoek contact!

Wat zou je samen met mij willen doen?

Stuur bericht!

Over mij

Brr… ondanks soms wat zonnestralen voelt het bij mij thuis toch altijd koud. Dus mijn vrije tijd spendeer ik lekker in bed of op de bank met Netflix en een deken. Maar vaak als ik daar dan zo lekker lig, warm onder de dekens verander ik toch vaak de zender naar xhamster of xvideos. Want zo alleen, lekker warm onder de dekens, dan verlang ik altijd maar 1 ding en dat is een heerlijk orgasme om echt te kunnen genieten van de dag!

Dus vandaar mijn oproep hier, normaal doe ik het met me vingers of mijn favoriete dildo, maar nu wil ik dat jij het doet. Ik wil oraal bevredigd worden door een gulzige man, een geile man die wel een uur kan smullen en sabbelen op me clitje tot ik tot een heerlijk orgasme kom. En daarna ben jij aan de beurt!

Heb jij de getrainde tong die ik zoek?